SCROLL

CHEF RECOMMENDS

Patelnia Esperanto

Na dobry początek przystawka: (100/100/100g)
Smalczyk z ogórkiem i cebulą podany z chlebem własnego wypieku
W skład patelni wchodzi: (1350/100g)
Kurczak Izaaka  z zielonymi oliwkami– 4 porcje
Stek z karkówki na balsamicznej cebuli – 4 porcje
Ukraińskie gałuszki – 4 porcje
Ziemniaki opiekane z tymiankiem
Dodatki: (600g)
kapusta kiszona, surówka szwedzka

Cena 129,00

Przy zakupie „Patelni Esperanto”, istnieje możliwość zamówienia alkoholu w promocyjnej cenie
wódka Żubrówka 0,5 l + sok 1l – 60 zł
wódka Finlandia 0,5l + sok 1l – 70 zł

Patelnia Esperanto

OUR SPECIALTIES

Buza

Buza

White, fizzy drink with raisins, a little bit sour taste, made of the millet groats, popular in prewar Bialystok. Most often served with the halva (“buza at Makiedoniec”).

Białys

Białys

Beaked yeast roll, similar to the bagel, with additions, for example: crumbled bread, garlic or the poppy. “Bialystoker Kuchen” (this is different name of Bialys), is one of prewar Bialystok culinary specialities.

Dania podlaskie

Regional dish

Potato cake with meat, Potato dumplings stuffed with meat, Patatoe pancakes.

RESERVATION




CONTACT

“Esperanto Cafe”

ul. Rynek Kościuszki 10
15 – 426 Białystok


Phone: 085 742 60 31
E-mail: kawiarnia@esperanto-cafe.pl
Małgorzata Osipiuk – 515 069 166
Kamila Bobryk – 515 069 170

Opening hours:
Monday: 1000 – 2200
Tuesday: 1000 – 2200
Wendesday: 100000 – 2200
Thursday: 1000 – 2200
Friday: 1000 -2400
Saturday: 1100– 2400
Sunday: 1100 – 2200